Free mini product when you spend of £30! Choose yours at checkout.
Om Love Boo

Här på Love Boo bryr vi oss verkligen om innehållet i våra produkter. Vi använder utsökta naturliga ingredienser och tillverkar hudvårdsprodukter som behandlar, ger näring och skämmer bort även den mest stressade huden – oavsett ålder!

Alla våra hudvårdsprodukter tillverkas i Storbritannien med stor omsorg och känsla och har gott rykte i hudvårdsbranschen för sina kvalitetsingredienser och enastående resultat. Love Boos babyprodukter har vunnit GULD i den prestigefyllda utmärkelsen ”Mother & Baby Awards” i kategorin ”bästa babyhudvård”. Vår 100 % naturliga Miracle Oil mot bristningar och den tonande och uppstramande Bosom Buddy fick högsta betyg i Now Magazine.

Alla våra produkter innehåller effektiva och lyxiga ingredienser och utelämnar alla tvivelaktiga ämnen som huden inte behöver, så att du känner dig extra speciell och bortskämd.

Hurra!
Inga parabener, sulfater, TEA, petrokemiska ämnen, syntetiska färger eller DEA.

T tillverkas med stolthet i Storbritannien.

Love Boo mammaprodukter

Oavsett om du är en blivande mamma eller precis fött barn, så förtjänar din kropp en lyxig och naturlig hudvård som behandlar, skämmer bort och ger resultat.

Love Boo babyprodukter

Våra hudvårdsprodukter för baby är naturliga, skonsamma, säkra och skyddar känslig babyhud. Produkterna är helt fria från starka tillsatser och så milda att de kan användas varje dag.

Love Boo hårprodukter

Vi använder de finaste vårdande och mjukgörande ingredienserna – argan- och kokosolja eller argan- och jungfru kokosolja, för att återfukta och reda ut envisa tovor och trassligt hår och göra det lättare att borsta håret. Perfekt för barn.

Love Boo presentartiklar

Våra alldeles speciella Love Boo-presentaskar är som gjorda för lyx och välbefinnande. Oavsett om du vill fira en graviditet, ge en present till en nyfödd eller helt enkelt bara vill ge bort lite mamma- och babylyx är våra exklusiva presentaskar den perfekta gåvan.

Find us in...