Shopping Bag

You have no items in your shopping cart.

Spend another GB£0.00 to get
FREE standard shipping
Award Winning Skincare - Made In The UK

Om Love Boo

Här på Love Boo bryr vi oss verkligen om innehållet i våra produkter. Vi använder utsökta naturliga ingredienser och tillverkar hudvårdsprodukter som behandlar, ger näring och skämmer bort även den mest stressade huden – oavsett ålder!

Alla våra hudvårdsprodukter tillverkas i Storbritannien med stor omsorg och känsla och har gott rykte i hudvårdsbranschen för sina kvalitetsingredienser och enastående resultat. Love Boos babyprodukter har vunnit GULD i den prestigefyllda utmärkelsen ”Mother & Baby Awards” i kategorin ”bästa babyhudvård”. Vår 100 % naturliga Miracle Oil mot bristningar och den tonande och uppstramande Bosom Buddy fick högsta betyg i Now Magazine.

Alla våra produkter innehåller effektiva och lyxiga ingredienser och utelämnar alla tvivelaktiga ämnen som huden inte behöver, så att du känner dig extra speciell och bortskämd.

Hurra!
Inga parabener, sulfater, TEA, petrokemiska ämnen, syntetiska färger eller DEA.

T tillverkas med stolthet i Storbritannien.

Love Boo Mummy range

Love Boo mammaprodukter

Oavsett om du är en blivande mamma eller precis fött barn, så förtjänar din kropp en lyxig och naturlig hudvård som behandlar, skämmer bort och ger resultat.

Love Boo Baby range

Love Boo babyprodukter

Våra hudvårdsprodukter för baby är naturliga, skonsamma, säkra och skyddar känslig babyhud. Produkterna är helt fria från starka tillsatser och så milda att de kan användas varje dag.

Love Boo Hair range

Love Boo hårprodukter

Vi använder de finaste vårdande och mjukgörande ingredienserna – argan- och kokosolja eller argan- och jungfru kokosolja, för att återfukta och reda ut envisa tovor och trassligt hår och göra det lättare att borsta håret. Perfekt för barn.

Love Boo Gift range

Love Boo presentartiklar

Våra alldeles speciella Love Boo-presentaskar är som gjorda för lyx och välbefinnande. Oavsett om du vill fira en graviditet, ge en present till en nyfödd eller helt enkelt bara vill ge bort lite mamma- och babylyx är våra exklusiva presentaskar den perfekta gåvan.
Find us in...

Sign up for offers

Connect with us

Website Designed by

Thanks for signing up! Almost finished! We just need to confirm your email address.

To complete the subscription process and stay updated on all our news and offers, please click the link we just emailed over to you. (Please check your junk folder, just in case it’s gone there).

Love Boo
5 Richmond Road
Wakefield
WF1 3LA

Return to our website

Hooray! Your email is currently registered. Please try signing in.

Sign in

Hi there, thanks for reviewing one of our goodies, it's great to get your feedback!

You are now being redirected, if this window does not close in the next five seconds please click the button below.

Close box

15% off

with your first order*


You can unsubscribe at any time.

Read our privacy policy here.

*Not a first timer? Spend over £30, sign in and claim your FREE 50ml mini goodie!